Betsafe-ambassadør Emil Meek
Betsafe-ambassadør Emil Meek. Bilde: Betsafe.

Emil Meek forteller om sine uortodokse treningsøkter med Joshua Fabia…

I oppkjøringen til UFC Auckland har Emil Meek brukt mye av tiden i Las Vegas der han blant annet har trent med den kontroversielle treneren til Diego Sanchez, Joshua Fabia. Den siste uken har det dukket opp klipp i sosiale medier som har skapt stor oppmerksomhet blant både aktive utøvere og MMA-fansen.

Videoen viser Meek som blir instruert til å slå mot kroppen til Fabia inne i et bur, der treneren kontrer med forskjellige meget uortodokse teknikker. UFC-utøverne Gilbert Burns og Belal Muhammad er blant dem som har reagert med vantro på treningsvideoen.

Ninjatrener

Joshua Fabia har grunnlagt akademiet «The School of Self-Awareness» og er kjent som treneren til UFC-utøveren Diego Sanchez. Samarbeidet mellom Meek og Fabia begynte med at Diego Sanchez inviterte «Valhalla» via Instagram.

– Diego inviterte meg, og den muligheten måtte jeg si ja til. Så spurte jeg om ninja-coachen ble med, noe han selvfølgelig skulle, forteller Meek til Nettavisen.

31-åringen, som opprinnelig er fra Trondheim, forteller videre om meget spesielle opplevelser under treningsperioden.

– Jeg klarer jo ikke å dy meg. Jeg må prøve galskapen og finne ut om det er så sykt som de sier. Det kan jeg sverge på livet mitt at det er. Vi var fem UFC-fightere i et bur, så tok han frem kniven og løp etter oss. Det er vanskelig å forklare. Det var utrolig interessant. Jeg valgte å gjøre alt jeg ble fortalt og det var helt vilt, sier en lattermild Meek.

Samarbeid med Gray Maynard

Treningen med Joshua Fabia var en kortvarig affære, men under perioden i Las Vegas har han jobbet langt tettere med en annen merittert trener med en velkjent UFC-fortid, nemlig Gray Maynard.

– Han er akkurat det jeg trenger og han har hjulpet meg ekstremt mye med brytingen. Hele oppkjøringen i Las Vegas har vært fantastisk, avslutter Meek på telefon til Nettavisen.

Emil Meek og Jake Matthews møtes i oktagonet rundt klokken halv ett natt til søndag.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR